Вибрациите на квантовата енергия и духовния свят

Квантова Чувствителност


Чувствителността към вибрациите на квантовата енергия ни свързва с духовния свят.


Според Принципа, Нашата духовна чувствителност може да се развие единствено по време на нашият физически живот. Ако не я развием тук на земята, ще бъдем слепи в духовния свят. 

Това заявява послание от отвъдното, "Скътникът в Духовните Земи", изпратено от Франчезо. Нисшите духове живеят в мрак и страдания, обяснява той, понеже така и не са развили духовните си сетива в земния си живот. 


"Чувствителността на нашия дух трябва да се развие по време на физическия живот на земята. Само когато човек достигне съвършенство и напълно се потопи в Божията любов, докато е на земята, той ще може напълно да се наслаждава в любовта на Бога, като дух след смъртта си." DP Творението p.49

Още през 1985 г. Преп. Д-р Сан Мьон Мун дава следните насоки на световно известни учени. Той обяснява, че "изследването на вибрациите" ще "позволи контакт с духовния свят". "Движенията в духовния свят са съставени от вибрации", заявява той, "които скоро науката ще може да измерва и изследва". Той дори им дава детайлни инструкции, как да създават апаратури и да измерват тези духовни честоти.

По думите му, "ако се потопим в тази област, ще открием свят с нови измерения" и ще "влезем в епохата, в която непознатият духовен свят може да бъде рационално разбран". Чрез новите квантови изследвания всичко това вече е реалност.

Чувствителност към вибрациите

Когато слезнем на квантово ниво, там няма частици, всичко е енергия, която трепти. Кеше например я нарича 'плазма', която тук ще наричаме, 'Квантова енергия'. Живеем във вселена, която пулсира във висша хармония на вибрациите. Всяко от вашите физически сетива (слух, зрение, обоняние, вкус и допир) съществува, защото всичко във вселената вибрира. Вашите физически сетива четат вибрациите и ви дават сензорно възприятие според честотата им.

В самата същност на нашето същество трябва да вибрираме - в състояние на съвършенство - в вибрационен баланс и хармония. Чрез тези нови научни открития сега започваме да разбираме начина по който проектираме вибрациите.

Вашите емоции са един от най-важните физически вибрационни преводачи; като ви дава постоянна обратна връзка за вибрационния резонанс на вашите настоящи мисли; като ги сравняват с хармонята на вашето най-вътрешно вибрационно състояние - вашето Сърце.



Вибрациите на нашето сърце

Всички ние, без да се учим, усещаме разликата между хармонията и раздора в сърцата ни. Когато се научите съзнателно да използвате емоционално-вибрационните показатели, вие получавате контрол върху вибрациите, които създавате и проектирате.

Изследванията показват, че нашите сърца се настройват на различен резонанс, по същия начин, както радиото се настройва на различна честота. Нагласявайки сърцето си на нисша (егоистична) или по-висока (неегоистична) честота, ще промени нашето духовно и физическо състояние и здраве. Както казва Преп. Мун:

"Настройте се, като камертон, да резонирате с вибрациите на Божията честота. Резонирайте с Божията неегоистичност." - Сан Мьон Мун, "Духовна помощ"

Всяка клетка от нашето тяло резорнира с информацията която идва от духовния свят.

"... духът на човек може да усеща и възприема всичко в невидимия свят ... отразено и отекващо във физическата му същност ... В крайна сметка човек започва да усеща духовните явления дори и с петте си физически сетива". DP 62: Структура на Духа

В следващата диаграма виждаме как от Сърцето, чрез функциите на Интелекта, Емоциите и Волята, генерира при-енергия (квантова енергия), която се разгръща и влияе на околната действителност. Следователно, нашите мисли, чувства и действия оставят някаква квантова следа в околния свят. Колкото по-нисш е резонансът, толкова по-тежка материална енергия - свързана с физическия ум; Колкото по-висш резонанс, толкова по-светла духовна енергия - свързана с нашия духовен ум. В известен смисъл това показва прехода ни от физическите същества към духовните същества на светлината, свързани с Бога. Виж, РЕЗОНАНС НА СЪРЦЕТО:

  • Резонанс на Сърцето; вълни, честота, вибрации, ритъм...

Тази графика представя градирането в развитието на нашите сърца и чувствителността ни към Божието Сърце. Трите етапа на сърцето могат да бъдат ясно разграничени и дефинирани;

Формиране:    Емоции (Абсорбира, приема, нестабилно, обект), 
Разтеж:            Интелект (Развитие, вертикални норми и принципи), 
Завършеност:  Воля (Зрялост - канал за Божията Любов и Воля)

За първи път Детето преживява сърдечна чувствителност чрез физическа близост (поглъщайки емоционалната атмосфера). Така то постепенно развива собствената си способност да дава все по-висша и по-висша любов. Родителската любов и закрила са решаващи за детето, за да не остане под контрола на физическия ум (животински).


КВАНТОВ АНАЛИЗАТОР

Преп. Мун казва, че скоро учените ще създадат машини с които ще видят как и къде духовете работят в тялото. Това вече е факт.

Руски учен е "изобретателят на първата камера, която може да измери енергийното поле на човешката аура и разкрие дълбока информационното". Тя се нарича GDV. Компютърният софтуер чете данните, които GDV осигурява. Те могат да видят нарушенията в енергийното поле, знак за увредени органи, както и промени в полето при по-високи състояния на съзнание. Сега вече има много подобни машини, разкриващи необятна информация.

Квантовите анализи измерват честотите в тялото; Всеки орган, всяко чувство, всяка бактерия (има различни вибрации) ... всяка нарушена енергия. Сканирането на цялото тяло отнема само 2 минути. Най-новите такива машини могат дори да изпращат резонанс, за да лекуват, балансират и променят деструктивните честоти, унищожавайки конкретни бактерии или паразити. Това може да се направи и с Квантова писалка.

Сега е толкова лесно. Но това е квантова енергия е енергията. Самите ние имаме чувствителността да го усещаме и да я променяме без машина. Много лечители могат да сканират без значение от разстоянието. Можете да програмирате компютъра, за да ви покаже всички тези неща в тялото, всеки орган, всяка клетка ... да наблюдавате това което е било непознато на медицината досега.


Инструкции на Учителя Мун към учените


През 1985 г. Сан Мьон Мун, инструктира група учени как да "изследват честотата", която ще "позволи контакт с духовния свят". Въз основа на това са разработени квантови анализатори. С тяхна помощ бяха проведени специални проучвания върху хора със специални духовни способности, които доведоха до изработването на горните диаграми на сърдечния резонанс и пълно разбиране на процеса на духовно изцеление:


"Науката вече е много напреднала. Помолих ги да проучат честотата, която позволява контакт с духовния свят. Движенията в духовния свят са съставени от вибрации. Аз ги инструктирах да проучат това, защото навлезаме в епоха, в която съществуването на духовния свят може да бъде научно доказано. Това може да се направи, като се открие честотата на вибрациите, използвани от духовните, когато се свързват с духовния свят. След като дадох пълно обяснение за духовния свят за тях, очите им бяха широко отворени в изненада. Затова вчера обясних по какъв начин психологическият процес е свързан с физическите и духовните светове. Казва се, че психиката въвежда в сила абсолютна сила. Електричеството се създава чрез взаимодействието между плюс и минус ... това е същото явление, където силата се проявява от този кръг на взаимодействие между плюса и минуса. Ето защо, ако се потопим в тази област, ще открием свят с нови измерения. Когато влезнем в епохата, в който непознатият духовен свят може да бъде рационално разбран, епохата на религията ще бъде изпълнена (достигне края си). Ще дойде опоха, когато човечеството ще вярва в Бога, дори ако им се каже да не го правят. Това е велика задача." (Сан Мьон Мун, 1985.7.20) CSG p.919


Както инструктира Д-р Мун, учените измервали енергията и вълните на лечители, както виждате в този филм. Интересно откритие: Обичайно мозъчните вълни на хората са от 30 до 100 mV. Хората с депресия или друго разстройство падат в диапазона от 5 до 9 mV. Обаче, супер атлетите се тренират да повишават милиметровия капацитет на нервната си система до 2000 mV. Тялото ви е радиоприемник. Трябва да увеличите енергийното си ниво, за да можете да взаимодействате правилно с Вселената. Прочети, How the Brain Works


READ MORE:

1 comment:

  1. Можност за заем понуден од г-дин, Бенџамин што го спасува моето семејство од финансиски обврзници {Lfdsloans@outlook.com

    Здраво на сите, јас сум самохрана мајка од Путри Адиратна од Jakакарта, би сакал да го споделам ова одлично сведоштво за тоа како добив заем од г-дин, Бенџамин, кога бевме истерани од нашиот дом кога веќе не можев да ги плаќам сметките, се измамени од разни компании преку Интернет и негираше заем од мојата банка и некои други кредитни сојузи што ги посетив. Моите деца беа згрижени за згрижување, сите бев сам на улица. Денот кога срамно влегов во еден стар училишен колега, кој ме запозна со Дејзи Морин. Отпрвин told реков дека не сум подготвена да ризикувам повеќе да барам заем преку Интернет, но таа ме увери дека ќе добијам заем од нив. На втора мисла, поради мојата бездомност морав да пробам и да аплицирам за заем, за среќа за мене добив заем од $ 80,000,00 од г-дин, Бенџамин. Среќна сум што го презедов ризикот и аплицирав за заем. Моите деца ми беа вратени и сега јас поседувам дом и сопствен бизнис. Сета благодарност и благодарност им помага на г-дин, Бенџамин што ми даде значење во животот кога ја изгубив целата надеж. Ако моментално барате помош за заем, можете да ги контактирате преку: {Lfdsloans@outlook.com WhatsApp + 1-989-394-3740.

    ReplyDelete